lördag 2 februari 2013

Idag är det min dag

Idag är det en speciell dag för idag är det min födelsedag.

Men denna dag känns som alla andra dagar. Förutom blommorna, paket och kaffe på sängen :-) Jag vaknade runt 8 idag och cirka en halvtimme senare så kom Fredrik och barnen med blommor och paket. De sjöng och jag fick kaffe på sängen. Så mysigt. Hampus såg så gullig ut när han kom med blomvasen full med rosor i. De andra barnen kom med paket och Fredrik med frukost på sängen.

Jag har världens finaste familj. Jag och Fredrik har varit tillsammans i 7 1/2 år och för varje dag som går ju mer säker blir jag i mig själv. Fredrik är en speciell person som jag verkligen älskar högt. Han finns och stöttar mig i alla lägen och det är så skönt att veta att han faktiskt finns där. Det är inget han säger bara utan han finns där verkligen.

Mina barn är några av de mest ljuvliga varelser jag har skådat. Jag brukar titta på mina barn och tänka att jag är verkligen lyckligt lottad. Jag är en rik kvinna. Tack för en fin morgon med både skönsjungande sång, kaffe på sängen, blommor och paket! Älskar er!Det är massor med nyheter om Tuula som är misstänkt för att ha förskingrat över 20 miljoner  från Borgarskolan i Gävle kommun   Det är ju inte lite pengar det handlar om och jag kan inte förstå hur hon har kunnat lyckats med det. Någon måste ju ha anat någonting tycker man. Det är ju inte några tjugor det handlar om precis. Nej de har verkligen brustit i ledningen över lag faktiskt. De har kollat så att det ser bra ut i pärmarna men de har inte kollat kvitto och inköp. Dåligt,l dåligt, dåligt!

Nu lever förmodlugen Tuula på flykt. Ja det är inte så konstigt. Hon hade ju all tid på sig att komma på en plan om hur hon skulle göra om de var nära på att komma på henne. Det gjorde hon säkert redan från början. Hon måste ju ha förstått att denna sväng inte skulle hålla så länge. Hon hann förmodligen hålla på ett bra tag. Det går över mitt huvud och förstånd faktiskt att hon kunde göra som hon gjorde utan att någon märkte någonting. 

Nu ska jag ta lite kaffe och fortsätta med det jag gjirde innan. Absolut ingenting med andra ord. Ha en fin dag"


Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...