måndag 18 februari 2013

Solarplexius solskydd
Solskydd för bil är ibland ett måste då man har mindre barn. Står solen på så kan barnet bränna sig för solen reflekteras genom bilfönsret. Många tror att man inte tar någon skada av solens strålar bara för att man sitter inne i en bil men det är inte riktigt så. Solskydd skyddar ditt barn från solens starka strålar. Solaplexius är en lättmonterat solskydd som bara 10 minuter att montera. De är även lätt att montras av när man inte behöver dom längre. 

Man behöver inget mer än dessa tonade rutor.  Man behöver inte vatten eller klister och det blir inga bubblor och inga repor. Visst låter det som en dröm?

Tänk och ha dyra tonade rutor som ska monteras upp och så när man väl är klar efter ett hårt arbete så finns det repor eller bubblor på rutan. Hur kul är det? Nej då vill jag hellre har ett paket där jag får allt i ett enda paket. Dessa rutor kan man dessutom böja under tiden som man monterar dom. Ett komplett paket kan man få för 1550 kr och då får man för 5 fönster.  Jag tycker att det låter som ett bra pris. 

Har ni tonade rutor på er bil? Hur gjorde ni?Instagram
Intressant?

1 kommentar:

  1. Jag minns att det var ett bekymmer med solen då barnen var små. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...