tisdag 19 februari 2013

Sune och Håkan Bråkan - App till iphone

Jag medverkar i Egmonts Bloggpanel och kommer löpande att testa nya produkter och skriva om dom här i min blogg. Jag kommer att skriva om vad jag tycker om dom.

Det blir allt från sällskapsspel till spel i mobilen. Kika gärna in då och då för att se om det finns något nytt skrivet. I menyn ovan så finns det en länk till Blogginläggen om Egmont Kärnans produkter.

Innan jag skaffade min iphone så var det rätt så begränsat med att ladda hem spel. Jag har märkt skillnaden nu när jag köpte min iphone. Det finns en hel del där som man kan hitta och som både jag och barnen tycker om. Det finns en hel sjö med appar som bara väntas på att bli testade. Jag har testat två spel via min iphone och det är dom som jag tänker skriva om här nu.

Först ut är Håkan Bråkan. Det är ett memoryspel där man ska försöka få ihop rätt person till rätt prutt. Vilken fis tillhör vem? Du kan välja mellan att använda 12 kort eller 24 kort.  Denna app kan laddas ner här och appen finns för iphone och ipod touch och den kostar sju kronor.

Jag gillar denna app. Ja inte för pruttarnas skull utan för att det är ett memory. Jag tycker det är roligt ibland att försöka para ihop det man ska para ihop. Det hjälper mig att koncentrera mig. Mina barn testade också detta memory och de gillade detta mest för pruttarnas skull :-) Denna app kostar sju kronor och den har använts mycket i min familj så den är väl värd pengarna. Denna app får fyra stjärnor av fem möjliga. Rätt så bra betyg alltså.


Sunes Sanning eller konka - Vem vågar mest? Ja det kan man fråga sig. Ibland så vågar man mer än vad man tror eller så är man lite fegare än vad man tror. Sanning eller konka är ett gammalt spel: Jag spelade det som ung i alla fall men det var inte via en app utan det var i det verkliga livet. Detta spel går ut på samma sätt. Man trycker på en knapp på skärmen och väljer sedan sanning eller konka. Man gör det man väljer och sedan går iphonen vidare till nästa spelare.

Detta spel var inget för mig. Jag var med och spelade två spel men sedan var det nog för min del. Jag tror inte att det har med appen att göra utan att spelet har blivit för gammalt för mig. Jag tror dock att det är tvärtom, att jag har blivit för gammalt för det :-) Mina barn däremot tycker detta var jätteroligt. De brukar spela detta i bilen. De väljer frågor som är anpassade för att kunna vara stilla. Det är rätt så smart faktiskt. Tiden går fortade då och jag slipper höra en massa gnäll i baksätet :-)
Denna app får fyra stjärnor av fem möjliga av mig. Bra betyg även på denna alltså. Vill du köpa denna app så hämtar du den här och den kostar sju kronor.


Instagram
Intressant?

1 kommentar:

  1. Roligt med spel. Har du testat Pettson och katten. Den gillade jag. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...