onsdag 27 februari 2013

Vinn valfri produkt från Shopello av ett maxvärde på 5000kr

Vinn en produkt från Shopello

Ja det är något som jag skulle vilja göra. Jag brukar hålla i tävlingar och utse vinnare men det är sällan jag vinner själv. Det skulle verkligen vara roligt att någon gång själv få vinna.

Jag surfade in på Shopello och kikade runt bland alla deras produkter. De har en hel del. Runt 3 miljoner produkter har de att välja mellan så det finns alltid något till alla. Jag skulle vilja ha en ny dator så att jag kan fortsätta att skriva.

Jag fann Samsung 300E7A-A04

En perfekt dator med en antireflexbehandlad 17,3" skärm. 500MB mekanisk hårddisk och ett intergrerat grafikkort Intel HD Graphics 3000. 

Skulle du vilja ha en sådan? Vinner jag så får jag en likadan att dela ut. Det är väl inte helt fel. Motivera varför så är du med och tävlar du med.

Min egen motivering blir det jag skrev först. Jag håller i tävlingar själv och utser vinnare men det är sällan jag vinner själv. Det hade varit roligt att få vinna denna dator då jag behöver en ny.

Till alla er andra som också är med och tävlar önskar jag Lycka till!

 Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att du vinner! Bra val!

  En ny dator hade varit en dröm som besannas. Isolerad i hemmet pga sjukdom så är den + Internet min kontakt ut i världen. Har en antik dator idag som inte räcker till för allt. Är också bunden då den är stationär... så friheten med en bärbar dator hade varit underbart att få.

  SvaraRadera
 2. Hej! jag studerar till lärare och har haft ett mycket strul med min gamla laptop, den gick sönder i julas och sedan dess får jag använda min telefon och skriva uppsatser på biblioteket, börjar bli riktigt krångligt!. Har tyvärr inte ekonomin nog att köpa en ny så jag tar denna chans och håller tummarna! :) stor kram! /Gabriella Ekdahl, pepsan4@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Ja men gud så underbart det vore att få en ny dator. Vår dotter har precis knäckt skärmen till vår laptop, så den kan bara stå på bordet med en stor väska bakom. Inte heller täcker försäkringen detta då den är för gammal.
  Vore trevligt att ha en dator som man kan ha i knät utan en stor väska bakom :D

  Heja oss!

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...