tisdag 26 mars 2013

Våga rör min!

Citat:  En man tog Sofia, 23, på rumpan. Hon slog till honom och knäckte hans näsben. Nu frias mannen och Sofia döms för misshandel.

Vad är det för fel? Ska en kvinna inte få lov att freda sig? Ska det verkligen vara fritt fram för andra att ofreda en som denna man gjorde mot denna kvinna?

Jag tycker det är helt jäkla sjukt. Jag skulle ha gjort precis likadant som var Sofia gjorde. Jag hade nog lagt in en spark med. Det är aldrig okej att misshandla någon men denna kvinna fredade sig. Hennes rumpa tillhör henne och ingen annan.

Våga rör min säger jag. 

Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

 1. Jag har jobbat mycket på krogen och väldigt ofta kommer kvinnor och tafsar. Vore det okej om jag går ifatt en kvinna som nypt mig i rumpan och slår av hennes näsben? Och som du säger kanske lägga till en spark också. Detta var ju faktiskt vad som hände, eller är det olika regler för tjejer och killar i det här landet?

  SvaraRadera
 2. Givetvis.
  Och hade rollerna varit omvända så är det i jämlikhetens namn lika självklart.
  En man som anser sig obehörigt tafsad på har rätt att knäcka kvinnans näsa eller revben, eller utdela en blåtira.
  Dom kvinnor som döljer sina blessyrer med solglasögon och schal försöker i själva verket bara dölja sina egna sjuka preferenser.
  //Bengt

  SvaraRadera
 3. Till er båda anonyma (eller är det en och samma person)Som jag skrev så är det aldrig OK att misshandla någon men jag hade nog tyvärr reagerat likadant. Det som jag egentligen reagerade emot var att mannen skulle gå helt fri. Han borde fått för trakasserier. Varför skulle enbart hen frias om de båda gick över gränsen?

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...