onsdag 13 mars 2013

Vila i frid du vackra flicka ♥

Varför känns vissa dagar som att de är längre än vad dom är?...och varför känns vissa dagar som att de flyger iväg?

Ja det är väl vad man gör om dagarna, men om man gör i stort sett samma sak båda dagarna så borde dom ju kännas lika långa eller korta tycker jag. Men medan jag satt här och funderade så slog det mig helt plötsligt. Det är ju ljuset! Ja snabba jag kom på det alldeles själv!

Pinsamt men då är det. Jag har inte tänkt på det så mycket men det har varit så kallt om dagarna så att man har frusit som bara den. Idag har det varit vår i luften och det har varit så skönt idag.

Jag har sett på nyheterna rätt så många gånger på en kort stund och i varje inslag så berättar dom om den stackars flickan som tog sitt liv för några dagar sedan. Hon var mobbad och hon orkade inte stå emot längre utan hon hoppade framför ett tåg.


Det kan ju inte ha varit en nyhet för många att hon var mobbad tycker jag. Nu vet jag inte vem det är som har mobbat henne, om det är ett barn eller vuxen. Om det har varit via nätet eller i verkliga livet. Det är mycket som jag inte vet, men jag vet att någon ändå borde ha visst att hon var mobbad. Hon gjorde ju ett videoinlägg om det och det har en del sett på.

Vad jag har förstått så ska det vara via nätet för de tror att det är en karl som ligger bakom ett 15-årig killes identitet. En pedofil med andra ord. Vad jag tycker om pedofiler vet nog de flesta som läst min blogg. Skulle en pedofil vara taskig mot ett offer innan han fått chansen att träffa henne? Han måste vara en pedofil med krav.

Jag har även förstått att skolan inte har tagit sitt ansvar. I alla fall när jag läser den här artikeln. Många anmälningar har kommit in men ingenting verkar ha gjorts. De som jobbar på den skolan borde med andra ord få gå. Det är inte lönt att omplacera dom för då bollar man bara bort problemen till ett annat ställe.

Nej stackars flicka säger jag. 13 år gammal och hade hela livet framför sig. Jag finner inga ord egentligen som kan beskriva det jag känner för de skyldiga. Så många ord finns inte och sedan är många av dom inte barnvänliga heller.

För tjejen däremot så ömmar mitt hjärta för. Jag hoppas hon har fått frid nu. Vila i frid du vackra flicka ♥

Instagram
Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...