tisdag 16 april 2013

Varför och varför

I morse frågade Pontus mig när deras farmor skulle komma. Ja han sa inte farmor för de kallar henne inte för det utan de säger hennes namn. Jag frågade varför han undrade det. Jo för Hampus skulle få sin present. Vad ska man egentligen svara ett barn? Ska man säga som det är eller ska man ,Linda in det i bomull? Vem gynnar det mest?

Jag har lindat in det i bomull nu i 7 månader och barnen fortsätter att fråga. Det händer i te så ofta men det händer. Jag förklarade för Pontus att hon inte vill komma hem till oss och det resulterade med frågan varför. Mitt svar blev att det är på grund av att farmor inte vill träffa mig. Att hon är sur på mig.

Sonen fortsatte att fråga o nästa fråga blev varför. Ja hur ska man förklara för ett litet barn varför en vuxen människa låter små barn straffas för att den inte kan stå för sina handlingar och som inte kan se sin egen del i det som hänt?

Jag sa som det var att jag hade skrivit ett sista farväl till sambons hund som var sjuk och avlivades. Jag förklarade vad avliva var och sa att Babsan har det bättre nu. Sen berättade jag att hunden var pappas och att han inte fick veta att hunden avlivades.

Jag berättade att mitt blogginlägg där jag skrev att vi var dom siste som fick veta att hunden avlivats gjorde hans farmor sur o vill att jag ska säga förlåt. För vad vet jag inte. Sambon har frågat vad det är som jag sagt som var så fel, men hon gav honom inget svar. Ja det visste jag att hon inte kunde för jag  har inte gjort något.

Tycker synd om barnen. Varför ska dom straffas? Två av mina barn var vän med henne på Facebook men de blev bortplockade, men de är ju inte sambons biologiska barn. Jag fick ju t slängt i mitt ansikte på Facebook, MINA barn. Väldigt poängterande. ALLA barnen är MINA barn.

Tycker det är synd om mina två små. De är bara 5 och 7 år. Jag får förmodligen skit för detta inlägg, men jag måste få ventilera mig. Det som stör mig mest är att många tycker att hon är så omtänksam. Det är nog bara till några speciella utvalda för mina två små har inte sett röken av henne på 7 månader och vi bor bara 4 km ifrån varandra.

Ja så är det o så blir det. Nu blir det kaffe


Intressant?

2 kommentarer:

  1. Jag kommentera nyss men vet ej om de kom fram?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag fick bara denna kommentaren. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...