tisdag 21 maj 2013

Må bra

Det finns en tidning som heter MåBra. I morgon kommer det hit en journalist och en fotograf som ska intervjua mig. Tänk er: Mig?! Vad har jag för intressant och kunna delge andra läsare?

Det är roligt, intressant och lite nervöst faktiskt. Just att det ska komma en främmande människa och kliva rakt in i mitt liv. Mitt vardagliga liv som jag tycker är som alla andras. Det är det oxå, men jag tror att ni förstår vad jag menar.

Jag är inte duktig på att prata om mig själv och samtidigt så är jag en ärlig människa som säger vad jag tycker och tänker. Är det en bra kombination?

Vi ska prata om mitt liv. Nu tänker jag samma mening igen. Mitt liv? Vad är det för intressant med det? Ja jag har ju varit med om en del och jag har lunkat igenom berg och dalbanor och tampats med min omgivning och framför allt med mig själv. Så kanske finns det något som jag kan förmedla till andra människor.

Oavsett så ska det ändå bli roligt att få träffa tjejen som kommer. Jag gör som jag brukar. Jag är mig själv och svarar på det jag har svar på. Det ska bli intressant och läsa tidningen sen när artikeln kommer ut :-D

Intressant?

1 kommentar:

  1. Vad spännande. jag gillar den tidningen. Roligt att få läsa om dig. kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...