lördag 7 september 2013

Kaspersky Internet Security 2013

Har man en dator och är ute på internet så behöver man ett antivirusprogram. Det finns en hel sjö med program som man kan välja mellan och alla har de samma funktion: att stoppa virus så att datorn inte blir full med virus som kan förstöra datorn. Man surfar ju inte bara med datorn utan man samlar ju på sig bilder, dokument, musik och andra privata saker som man inte vill förlora. Det finns antivirusprogram som skyddar din dator men vilket program ska  man välja? Det finns ju massor med program och de kostar ju lite grann så man vill ju ha ett program som verkligen skyddar datorn.

Kaspersky Internet Security 2013 är ett virusprogram som levererar en kraftfull skyddsteknik  som gör sitt arbete. Den skyddar datorn och automatiska säkerhetsfunktioner som gör att man får ett skydd till datorn utan att vara någon säkerhetsexpert. Kaspersky Internet Security 2013 är ett program som står för vad de lovar.

Kaspersky Internet Security 2013 delar gärna med sig av sina tankar och funderingar kring barn och internet  under Håll barnen säkra onlineUnder antivirus finns mer information om Kaspersky Internet Security 2013.

Intressant?

1 kommentar:

  1. Ska kolla detta lite extra. Fick hjälp att installera ett program av sonens kompis. Men vet inte hur länge jag har det. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...