fredag 22 november 2013

Mediehus1

Jag har en längre tid funderat på om att starta ett eget. Jag har mina små hobbyn som att göra smycken och kort, men är det verkligen något att sälja på nätet? Som privatperson är det supersvårt men har man ett namn att luta sig tillbaka på så hade det kanske gått lättare?

Det är dock mycket man ska tänka på om man har ett eget. Det är inte bara att kliva upp ur sängen en dag och säga: Nu ska jag starta eget och så har man det. Nej det krävs planering framför allt och pengar. Man måste ju ha något att bygga företaget på, eller hur?

Det gäller att hitta en strategi som fungerar och sedan när man har planerat och har fått ihop en liten budget så ska man göra inköpen. Vart ska man vända sig? Hur fungerar det egentligen? Skulle man mot förmodan fixa att få ihop allt både med namn, inköp och budget så ska man marknadsföra sig. Hur gör man det?

När jag läser det jag själv har skrivit så låter det lite jobbigt och mycket långsökt. Det känns redan jobbigt faktiskt av att bara läsa det jag har skrivit. Hur ska man gå till väga för att göra så lite som möjligt men ändå komma långt? Jo man kontaktar Mediehus1.

Mediehus1 är en mediebyrå som har allt under ett och samma tak. Oavsett vad de vill köpa inom marknadsföring och reklamprodukter så är det bara en de behöver kontakta. Det tycker jag är en trygghet för hur jobbigt är det inte att prata med flera olika människor. Den man först pratat med vet inte vad den andra har sagt och den tredje vet inte vad den ska göra. Här har man inte dom problemen i alla fall.

Nu ska jag springa upp och fortsätta att göra lite smycken :-)

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...