torsdag 14 november 2013

Real madrid

Fotbollsbiljetter real madrid. Det skulle jag vilja köpa till mina två söner. De älskar fotboll och det hade nog varit en liten dröm för dom att komma och se de stora fotbollskillarna spela match. Speciellt min elvaåring hade blivit extra förtjust. De samlar på fotbollskort och har en del från detta laget. Det hade varit roligt och få kunna ge dom det i julklapp.

Det är så svårt att köpa något till pojkarna i julklapp tycker jag. Detta hade ju varit en perfekt julklapp. Eller vad säger ni? Till och med jag hade tyckte det var roligt att få se dom. Jag har varit på en riktig fotbollsmatch en gång men det var i Helsingborg. Jag tror att det var Helsingborg mot Göteborg. Det var häftigt att se.  Alla stod och hejade men vi fick gå en liten stund innan matchen var slut för man ville ju inte hamna i något bråk.

Jag är inget stort fotbollsfan på det sättet men jag älskar sporten ändå. Jag älskar att titta på när mina pojkar spela och jag tycker det är roligt att se Sverige när de spelar. Men fast jag inte är så inte är en sådan inbiten fotbollsfantast så skulle jag vilja åka och titta på Real Madrid  :-)

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...