fredag 15 november 2013

Taco och Idol

Äntligen fredag. Den började riktigt bra faktiskt. Jag var uppe i tid och åt frukost. Sen iväg med barnen till skola och dagis. Stora dottern ringer och säger att hon får klippa upp sitt lås på skolan. Ja det var att ta med sig ett nytt lås men det blev ingen omväg iaf. Jag lämnade låset och sedan gick jag till sjukgymnasten.

Jag har ju haft problem med min högra axel. Överansträngd sägs det. Senan mellan led och muskel är uppsvullen och själva kulan för axeln får inte riktigt plats så därför har jag ont. Jag satt och gick igenom ett program som jag ska träna två gånger om dagen på. Ska dit igen om 14 dagar.

Jag och Maria har varit ute och gått. Det blev lite över 3 km. Det är kanske inte mycket men vi är ute och går varje dag och det utan tvång. Skönt att vara ute i friska luften men det börjar bli riktigt kallt nu. På måndag blir det overaller till dagis och skola. Det är bra om det finns om det skulle behövas.

Ikväll blir det taco och sedan mys framför TV:n. Det blir Idol och jag hoppas verkligen att Eric åker ut idag. Tror jag ska spela Snälla snälla snälla hela kvällen. Kanske finns det en gud som hör mig.

Ni får ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er!

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...