fredag 15 november 2013

Röda Tråden

Jag älskar att spela spel och det gör mina barn med. Det är roligt och det är en mysig stund man har när man spelar tycker jag. Att hitta ett spel som hela familjen kan vara med på är svårt speciellt med tanke på att vi är många i vår familj. Röda Tråden är ett spel som hela familjen kan vara med och spela. Man ska koppla ihop tio olika till synes udda saker för att komma fram till den gemensamma nämnaren. Ett litet klurigt spel kan man säga. För varje ledtråd man får ju närmare gåtan är man.

Det bästa med spelet är att man lär sig något nytt för varje kort man tar. Det kan vara allt från vanliga uttryck, djur, sagofigurer, kända personer eller spännande uppfinningar. Detta spelet är perfekt att ha med sig på bilresan. Eller varför inte när man ska åka en liten längre sträcka med husbilen?

Spelet innehåller 160 gåtor och 1600 ledtrådar. Det är ledtrådar för vuxna men även för barn. Spelreglerna följer naturligtvis också med. Jag kan varmt rekommendera detta spelet.


Mina barn tyckte et var roligt och jag med för den delen. En spelrunda tar ca 15 minuter så det är inte så långdraget. Det blir tummen upp från mig.

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...