söndag 8 maj 2016

Att starta eget företag

Det har gått några år sedan nu vi hade eget företag. Eller det var min man som hade det. Jag hjälpte bara till. Tycker det har blivit allt mer vanligt att  folk startar egna företag än blir anställda hos andra. Utvecklingen går framåt och många vill ta del av den stora kakan så att säga. De har mer inblick i företaget och kan utveckla det på bästa sätt från sin egen syn på hur de vill ha det.

Men det är inte bara att starta ett företag. Det är mycket man behöver lära sig innan dess och framför allt så måste man ha ett kapital. Inget är gratis. Så vart vänder man sig om man vill införskaffa ett startkapital? Ja det finns många sätt att skaffa kapital på. Ett av dom är att få ta ett lån men det är inte alla som kan ta det.

Jag skulle gärna vilja starta ett  eget företag där hantverk skulle vara den ledande produkten. Det finns många olika sorters hantverk idag men jag  tror inte att det hade varit alltför enkelt att starta ett företag och lyckas med det idag faktiskt! Men man vet aldrig. kanske hade man haft turen på sin sida?!
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...