fredag 8 oktober 2010

Jag är störst, bäst och vackrast.

 Jag vet ;-)  

Ja lite ironi och självförtroende är aldrig fel.
Har man bara självförtroende så klarar man av precis vad som helst. Det finns ingen som kan smutskasta eller trampa på mig idag. Det är många som har försökt att göra det i sina dagar men det är slut med det nu. Ja det har varit det ett bra tag.

Jag har min kära sambo att tacka, men egentligen är det mig själv jag har att tacka mest faktiskt. Man kan inte gå vidare om man inte är redo själv. Sen spelar det ingen roll vem som backar upp en. Man måste vilja själv.

Jag har många som inte tycker om mig. Jag vet det, men jag är inte ledsen för det. Många av dom som inte tycker om mig är inte rakryggade och sanningsenliga. De tycker inte om mina starka åsikter och framförallt inte att jag vågar stå upp för det jag tycker och tänker.

Jag har en gåva som många andra inte har. Jag kan be om ursäkt om jag har felat eller sårat någon annan. Sen kan jag gå vidare, men det finns dom som bara måste spela offer hela tiden och skylla allt på andra och inte kan gå vidare.

Jag tycker synd om de människorna för de förlorar så mycket av sina liv. De är lyckliga i sin lilla värld men de förlorar så mycket som händer utanför deras bubbla. Det är synd, men det är något som de skapar själva.

Många av dom som inte tycker om mig eller bryr sig om mig läser min blogg. Det kan jag tycka är lite konstigt om jag ska vara ärlig. För varför läsa min blogg om jag inte betyder något för dom? Jag själv läser bara dom bloggar som jag känner att bloggaren berör mig på något sätt. Skulle aldrig läsa någons blogg som jag själv inte tycker att bloggaren berör mig.

Vissa har liv som intresserar mig. Som jag tycker skriver intressant eller har intressanta liv. Liv som jag kan känna igen mig i eller rentav liv som inte alls är likt mitt.

Jag är inte den avundsjuka sorten av mig utan jag glädjer mig av det jag har och trånar inte efter det jag inte har. Mottot att värdesätta det man skapat är något jag lever efter.

Jag har ett rikt liv. Rikare än många andra. Inte rik i prylar utan av kärlek. Jag har många barn och kärleken till dom är gränslös.Jag gör allt för att skydda dom från allt ont. Om det innebär att vissa människor inte får träffa dom så får det vara så.

Jag har ibland blivit anklagad för att skriva skit i min blogg. Vad är då skit? Ja det har jag oxå undrat. Jag skriver alltid mina tankar o funderingar och ibland mina åsikter som inte alltid uppskattas. Jag vet att sanningen svider. Den är illa hörd men ibland kan man inte låta bli att framföra den.

Ska man verkligen hålla tyst i all tid o evighet bara för att lögnen sårar? 

Nej jag är inte den människan som bara nickar o håller med. Inte den som lägger täcket över huvudet och låtsas och tror att andra ska rätta till det jag själv har gjort fel.

Jag går rakryggad och med gott samvete. Det gör jag med stolthet!

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Vi får nog slåss om att vara störst bäst och vackrast tror jag!
  Känner igen mig ganska mkt i det du skriver ch har rätt många "snokare" som läsare. Känns som om dom väntar på att jag ska skriva något som kan användas emot mig på ett eller annat sätt!
  Nog för jag gillar att "skvallra och snacka skit" men jag skulle aldrig säga något jag inte kan stå för. Avskyr människor som vänder kappan efter vinden och såna där som öser galla över folk och så ser man dom prata och då är denne någon sååå insmilande. Varför ens prata med folk man inte tål om det nu inte gäller nödvändigt kallprat.
  Folk slösar för mkt energi på att lägga sig i andras liv.
  Fast det är klart...jag gör nog det också, fast på ett bra sätt hoppas jag... :/ Har iaf vänner som sätter stopp på mig när jag går igång för mkt!!
  Vad det än är.

  SvaraRadera
 2. Ja jag förstår mig inte heller på dom som vänder kappan efter vinden. Man kan bli illamående av att bara se dessa människor smila in sig o sen prata skit om dom bakom ryggen.

  Det finns gott om dom människorna!

  Jag kan oxå lägga mig i men det är av välmening.

  SvaraRadera
 3. Väl skrivet. Jag känner SÅÅÅ igen mig i det du skriver. Dina ord, känns som jag tänker.
  Varför läsa om man egentligen inte är intresserad??? Tycker någon att man skriver "skit" i bloggen??? Ja, men, välj en annan blogg att läsa då!!

  Kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...