måndag 28 februari 2011

Hotell Jönköping


Har ni varit i Jönköping någon gång? Jag har varit där åtskilliga gånger och det är rätt så fin stad. När vi var där så brukade vi åka till Gränna och sedan vidare ut till Visingsö. Det är Vätterns största ö och den är värd ett besök. VI var där för två år sedan och man fick ju ta färjan över från Gränna. Det var soligt och fint och det var en del att titta på. Det första vi hamnade på ett litet lekland för barnen. Det var riktigt trevligt. Det började smått att regna på kvällen men det var lika mysigt i alla fall.

När man åker någonstans så vill man ju gärna ha någonstans att bo. Det kan Hotell Jönköping att hjälpa till med.  De har ett tryggt och säkert hotellboknings-system. Man väljer vart man vill åka, vilket datum man ska checka in och vilket datum man ska checka ut. Sedan söker man. Sedan slussas man vidare till en annan sida med hotell som är lämpliga att bo på. Det står info om varje hotell och det är väldigt enkelt att navigera runt på sidan.

På deras sida finns olika kategorier som jag rekommenderar att läsa. Det är info om några hotell och de har sevärdheter som man kan läsa lite om. Mycket intressant faktiskt. Man kan få hjälp och lite inspiration. De informerar om bad och shopping och de bjuder även på lite historia.
Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att semestra i Jönköping. Det är en härlig stad. Det finns alltid något att hitta på och det finns mycket för den enskilda personen eller för hela familjen.  


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...