söndag 19 februari 2012

Då var första avsnittet över

Då var det dags för Big Brother. Någon av mina läsare som tittar? Jag tittar fast jag egentligen inte vill. låter lite kluvet kanske men jag tittar mest för att det är roligt att de har så många olika sorters människor och sedan vill jag inte titta för en del av dom verkar så otroligt korkade. Jag ska inte skriva en del för än så länge så finns det bara en där inne som håller sig till den äran, men det lär väl bli fler.


Varför tittar du då tänker några kanske. Ja jag måste ju ha något att reta mig på. Eller hur? Sedan måste jag ändå erkänna att jag tycker det är roligt för uppdragen de brukar få är rätt så skojiga. Förra året vann den som jag ville skulle vinna. Allas vår Simon. Ska bli intressant och se vilken uppfattning man kommer att få av medlemmarna denna gång. Förra året var det ju några som inte fixade att vara inne i huset. Undrar om det ska bli sådana denna gången med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant?

1 kommentar:

  1. Jag tittar inte. brukar istället titta på Wallander som börjar samma tid, men då jag sällan tittar klart på wallander för att jag håller på att somna :(
    Så tror jag att jag ska ge Big Brothet en chans, har ju aldrig sett de så det kan ju vara roligt att prova ett nytt program :)

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...