lördag 14 april 2012

Städdag

Vilken dag! Jag är helt slut kan jag säga. Jag började dagen med frukost. Lite smörgåsar och två koppar kaffe. Var ju tvungen att göra kroppen stark för sedan bar det iväg med att sortera ut ur skåpen i hallen där uppe tjejernas rum blev storstädat.

Jag har fått min lilla hörna där uppe nu där jag kan sitta med mina smycken. Skönt faktiskt och kunna ha det på ett och samma ställe och slippa dra ut det i köket och sedan lägga undan det. Vi har sorterat ut en hel del och slängt och mer kommer det att bli. Så skönt att fått bort det. I morgon är det Stéphanies rum samt pojkarnas.

Vi var på graven med idag. Det var så fint väder och när vi kom till graven så stod de blommor som vi satte förra veckan lika fint idag. Vi fick ta en ny vas till tulpanerna som vi köpte nu. Det är så mycket blommor å pappas grav och jag tror att pappa hade blivit glad om han hade kunnat se det. Pappa älskade blommor.

Hela dagen har gått till städning och till tvättning. VI har ju haft kräksjuka i familjen. Alla utom Hampus, jag och Fredrik har haft det och jag hoppas att vi får slippa det med. Stéphanie låg hela dagen i går stackaren, men idag mår hon bra. Hon har en kompis här som ska sova över till i morgon.

Vi har sett lite på tv nu i kväll men nu ska det bli sängen. Jag är som sagt helt slut i kroppen. Det märks att man inte är en ungdom längre. Jag har ont i ryggen och går som en pigg 90 åring när jag ska resa mig och börja gå. Jag hoppas ni har haft en fin lördag. God natt och sov gott med er.

Intressant?

2 kommentarer:

 1. Fyyy, för kräkis :((( Hoppas ni tre klarar er helt, så det inte kommer efter.
  Jo, vet ju precis vad städ det blir efter kräkis :( Roligare nöje finns det ju.

  Kramiz och ha en fin söndag ;)

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att gå som en gammal gumma när man hållt på o städat och fejat en hel dag.
  Hoppas du har tid att njuta lite av solen!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...