torsdag 11 oktober 2012

Vila i frid

Vem minns inte Ring så spelar vi? De flesta förmodligen då det fortfarande finns. Jag fascineras lite av program eller serier som lever vidare år efter år. När jag hör Ring så spelar vi så tänker jag på en viss person och det är Hasse Tellemar. Nu finns tyvärr inte denna man längre då han dog nyligen. 

En stjärna har slocknat och jag hoppas han får vila i frid.

När an läser om döden så vaknar man upp lite grann. Man vet att döden kommer förr eller senare men ändå så känns det så ofattbart när någon när och kär går bort. Man kan vänja sig vid så mycket men döden är nog det som man aldrig kommer att kunna vänja sig vid.

Döden är något som är skrämmande och det beror kanske på att man inte vet hur det är att gå över på den andra sidan. Det kan egentligen inte vara så hemskt, inte med tanke på alla hemskheter man får uppleva under sitt liv. Ibland undrar jag inte om det är i helvetet vi alla vandrar på idag och bara himmelriket finns runt hörnan.

Tänk på allt skit som finns i vår värld. Det kan inte vara mänskligt allt som händer och det är definitivt inte något gott.

Läs mer om Hasse Tellemar i SvD och SR

Vila i frid Hasse!

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...