tisdag 11 december 2012

Snöstorm i Borgholm - Stanna inomhus

Idag är en dag då det kan hända en hel del olyckor så jag hoppas att de som är ute på vägarna tar det extra försiktigt. I Piteå hade en svår bussolycka skett. En person har omkommit.

Det råder snökaos i Borgholm. Det viner runt knutarna och vart man än tittar så är det drivor med snö som man ser. Det har kommit en hel del under natten och under hela denna dag har det snöat. Frågan är hur det ska sluta. Skolorna stängde i förmiddags och alla skolbarnen fick gå hem. Såg på nyheterna tidigare och räddningstjänsten här i Borgholm sa att det bästa var att stanna inomhus.

Jag var ute en sväng tidigare för att handla och det var inte så lätt att gå. Trottoarerna var i stort sett borta för snön hade övertagit dom. Sedan låg det drivor ut mot vägarna och där körde sen bilar. Var skulle vi som går ta vägen? Ja vi ska stanna inomhus med andra ord.

Jag är ingen vintermänniska och snö är något av det värsta jag vet. Det är snyggt om jag kan behålla mig inomhus men att vara tvungen att ta sig ut ur detta väder är ingen höjdare precis.

Så här såg det ut i Borgholm tidigare idag. Det är dock någon timme sen och det har kommit mer sedan dess.


Instagram
Intressant?

1 kommentar:

  1. Idag startar FÖRÄLDRAVRÅLET!
    Rädda klimatet offra inte våra barn

    www.foraldravralet.se

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...