måndag 7 januari 2013

Pornografiskt inslag

Under nyheterna igår så gjordes ett inslag om talet som den syriska diktatorn al-Assad´s gjorde. Under den sändningen ska en porrfilm har visats i en monitor i bakgrunden. En från Lund hade sett att det var en porrfilm. Hon hade ett starkt öga må jag säga för på bilderna som aftonbladet visar så får man verkligen stirra på bilden för att överhuvudtaget se något. Eller så börjar jag bli blind.

Om det nu var en porrfilm som visades i bakgrunden så undrar jag var för personal de har där på den stationen. Sitter de och tittar på porrfilm under arbetstid? Hur i hela fridens namn kunde en porrfilm spelas upp överhuvudtaget egentligen? Jag tror inte att det skulle vara för en annan sändning för jag tror inte det finns en TV kanal som sänder porrfilm om de ska berätta nyheter inom porrbranschen, men jag kan ju ha fel.

Idag blir det mindre roligt här hemma. Det är tvätt för hela slanten. Barnen börjar skolan i morgon. Ja några av dom. De andra börjar på onsdag. Det ska bli skönt på sätt och vis för man kommer in i rutiner igen och det behövs.

Imorgon kommer beskedet om vem som vann i tävlingen på CDON. Oavsett vem som vinner så är det ett stort GRATTIS härifrån.  Naturligtvis så vill jag ju vinna men gör jag inte det så hoppas jag att det blir någon som inte har så många röster på sitt bidrag. Jag har läst dom och jag tyckte att de var bra. Synd att det inte blev fler röster bara. Men det är inte bara antalet röster de kikar på utan även motiveringen. Alla har en chans ändå med andra ord. Precis som det ska vara.

Ni får ha en fin dag!

Instagram
Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...