måndag 7 oktober 2013

Teknikmagasinet.se

Det går sakta men säkert till jul. En del julklappar har jag inhandlat men det är några som fattas. Jag har 5 pojkar och 2 flickor. I år har det varit lättare att hitta julklappar till flickorna än till pojkarna. Jag har försökt att tänka ut vad man kan köpa men det har varit svårt, men så hittade jag en sida på internet som fångade mitt intresse. Teknikmagasinet heter sidan.

Där fanns en hel del att handla in till pojkarna. Det bästa med att det finns på samma ställe är att man slipper betala en del i frakt. Nu blir det ju bara en. Jag hittade en trådlös mus för 99kr. Min son har varit ute efter en sådan rätt så länge nu och priset är ju inte så farligt. Den har kostat 249kr.

Surfplattor för 599kr är väl inte helt fel det heller. Jag har tre barn som önskar sig surfplatta Kanske kan man ge dom det i julklapp. De hade blivit superglada om de hade fått det.


Jag kikade runt på Teknikmagasinet och det jag tänkte först var att de har så många olika kategorier. Det finns en hel del att välja mellan. Kika ni in med och ta er en titt.

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...