fredag 4 oktober 2013

Viaplay

Viaplay har blivit min nya favorit här hemma. Det är sällan som jag kan sitta ner och se ett TV program när det väl går på TV. Jag har alltid fått spela in och se det sedan när jag har tid och oftast så blir det inte att man ser på det i alla fall. Nu när vi skaffade Viaplay så inser jag att jag har missat massor innan vi skaffade det.

Oftast så ser jag på något när jag ska gå och lägga mig. Barnen sover redan och jag är på plats om jag skulle bli trött. Det går en hel del fina program på TV4 Fakta och den kanalen är den bästa av de alla tycker jag. De visar massor med program som är hämtade från verkligheten. Den ena är ibland mer skrämmande än den andra, men de är intressanta.

Jag gillar upplägget som Viaplay har på sin sida. De har kategorier för allt och det är enkelt att hitta där. De gånger jag ser film så är det oftast thriller och det är lätt att hitta filmerna som går under den genren.

Vilken genre ser du helst filmer ur?

1 kommentar:

  1. Hej!
    Kul att du är nöjd med Viaplay! Vi skriver om olika tjänster för att streama filmer på nätet och har bland annat med viasat play. Använder även dina barn tjänsten? Hur tycker du att utbudet är om man utgår från att hela familjen ska kunna ha användning för det?

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...