tisdag 19 november 2013

Bed and Breakfast i Göteborg

Jag vann en upplevelse i december förra året. Det är en mordgåta som ska lösas. Det har inte blivit av att vi har åkt på den men nu så är det snart dags. Den upplevelsen kan man uppleva antingen i Stockholm, Malmö eller i Göteborg. Vi ska övernatta hade vi tänkt så bed and breakfast göteborg kan komma väl till pass då.

Det ser väldigt mysigt ut när man går in och tittar på deras hemsida och det bästa av allt är att det bara är 10 minuter till stan. Man slipper ta bilen när man ska iväg. Jag var som sagt inne på deras sida och det verkade enkelt att boka med. Ibland när vi ska iväg och vi ska på hotell så kan det ta sin lilla stund innan man har hittat rätt med bokningen. Här verkar det vara enklare.

När man ändå är iväg så kan man göra det lite som en minisemester fast det bara är över 24 timmar. Man hinner ändå med en del och det det bästa av allt är att man kan slappna av helt under dessa timmarna. Nej jag ser fram emot det faktiskt. Det är inte dumt att få en upplevelse samtidigt ett härligt boende.

Är det någon som varit där i Göteborg förresten? Hur var det?

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...