måndag 11 november 2013

Mitt val blir Johnny Cash: The Man In Black

Discshop har en tävling med bloggportalen och första priset är en Wii U konsol + spelet ”Legend of Zelda” till Wii U. Naturligtvis så skulle jag vilja vinna den. Mina barn hade blivit överlyckliga. Reglerna är enkla. Man ska blogga om en produkt och länka till den sidan. De har ju en hel del där inne men det var ändå inte svårt för mig att välja. Jag tänkte vara ego och bara tänka på mig själv ett tag och när jag gör det så dyker Johnny Cash upp i mitt huvud. 

Johnny Cash - The Man In Black. 

Jag älskar musik och speciellt Country, Det finns många olika sound när det gäller Country men det sound som Johnny Cash hade är det som jag fastnade för. Jag älskar hans texter för de säger en hel del. Verkligheten speglar sig igenom och rösten som Johnny Cash hade är oslagbar. 

Det finns en låt som jag speciellt fastnade för och det är The Man In Black. Det nicknamnet fick han för att han alltid uppträdde i svarta kläder.  Han berättar med sångtexten att han bär de svarta kläderna för de fattiga, förtryckta och de svältande. Ja i stort sätt för alla dom som har det sämre. Låten finns att lyssnas på lite längre ner. 

Den får en att tänka på vad man faktiskt har idag och vad många andra inte har. Den tar en tillbaka till verkligheten och försöker få en att inse att det finns så många människor i vår värld som har det så mycket sämre än vad vi själva har. Låten får mig att uppskatta det jag verkligen har. 

Denna DVD är en dokumentär om den stora legendariska personen och musikhistoriens största artist Johnny Cash. Denna DVD är ett måste för alla som älskar honom och hans musik. Därför vill jag ha den i min samling.

Detta är mitt bidrag till tävlingen. Vill du ge mig din röst så tryck på knappen nedan. Tävlingen pågår till den 20 november. 


Discshop är en sajt som jag ofta är inne och tittar på. De har mycket av de senaste filmerna, musiken och andra produkter som kan vara intressanta och perfekta att ge bort i julklapp eller i present. Det bästa med dom är deras snabba leverans. Beställer man innan kl 15:00 så skickas produkterna i regel samma dag.

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...