tisdag 3 december 2013

Fina julklappstips. Användbara och billiga.

Tips till några bra julklappar :-)

Vad sägs om en solcellsladdare? Den är en perfekt julklapp. Man låter den vara i solen (eller så tar man det via sin dator) så laddas batteriet upp. Sedan kan man överföra laddningen till sin mobil. Låter kanske väldigt konstigt men det fungerar.

Det är bra om man är ute på semester. Man går i staden eller på stranden och ser den perfekta platsen för att fotografera. Batteriet är dött på mobilen och kameran har man kvar på hotellet. Vad gör man då?

Jo då plockar man fram solcellsladdaren. Den laddar dessutom fast du tar strömmen från den. Denna pryl är inte vilken pryl som helst utan den är smart och mycket användbar.
Lagar du mat? Tycker dom om vitlök? Tycker du det är jobbigt att ta bort skalet från vitlöken? Har du barn som vill hjälpa till att laga mat men du vågar inte låta dom använda den vassa kniven för att ta bort skalet på vitlöken? Då är detta köksredskap något för dig.

I denna vitlökspress så stoppar man bara i de oskalade vitlöksklyftorna. Precis som de är från affären. Tryck ihop och ut kommer det färsk vitlök. Kvar stannar skalen. Med den lilla spaken som finns i handtaget så kan man enkelt skjuta ut skalresterna rakt ner i soporna. Enkelt och smidigt.

Den är smart och som sagt mycket smidig att använda. Man doftar inte vitlök om fingrarna och vitlökspressen är dessutom mycket enkel att skölja efter användning. Vitlökspressen är en rejäl sak som verkligen har en fin och bra och användbar funktion. 
Dessa produkter kommer från coolstuff.se/. De har många fina produkter som verkligen är användbara. De har en hel del andra saker som är roliga att ge bort både till present och julklapp. Jag är otroligt nöjd med min solcellsladdare och vitlökspress. 
Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...