onsdag 4 december 2013

Verkter.se - den kompletta verktygsaffären på nätet


När jag skulle flytta till en lägenhet i en annan stad än där mina föräldrar bodde så var det verktyg som jag först tänkte på. Pappa gjorde alla händiga arbeten hemma hos mig men nu skulle jag ju inte ha honom i närheten så då var jag ju tvungen att göra allt själv.

Jag letade överallt på internet och i affärer för att hitta de verktyg som man behövde. Det var lite jobbigt faktiskt. Speciellt då jag inte förstod vad man skulle ha hälften till, men jag visste att jag skulle kunna behöva dom. Jag hade ju sett vad pappa använde.

Jag hade önskat att jag hade trillat över verkter.se/ redan då för då hade jag sluppit att springa och jaga efter verktyg på flera olika ställen. Verkter Sverige AB erbjuder ett mycket stort sortiment av märken BOSCH, FESTOOL, MAKITA och DeWalt.  Man kan välja mellan ca 2000 elverktyg och mer än 6000 tillbehör. Här kan vi snacka om ett komplett sortiment.

Jag är inte så händig när det gäller att använda verktyg. Jag tycker mest att de stora maskinerna är lite skrämmande. Att hålla i en stor borrmaskin är inte min grej alltså. Jag är en fegis. Men att hamra med hammaren eller skruva i eller av skruvar är lätt som en plätt. Det kan mina barn med göra så det ör egentligen inget att skryta om ha ha.

Är du händig? Eller har du som jag, en sambo som tar hand om verktygsarbetena hemma?

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...